Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ik hou van de liefde en alles daarom heen. Het is net als mijn suiker-verslaving, ik aanbid de zoetigheid van suiker en de energie die ik ervan krijg. Als fotograaf ben ik continu op zoek naar het vastleggen van liefde. Oprechte emoties en uitingen. Dat is wat ik hoop dat jullie zien in mijn foto’s.

Ik sleep overal mijn laptop mee naar toe, zelfs in huis maar meestal kun je me vinden met een kopje thee met een enorme hoeveelheid suiker, zoekend naar een lekker plekje op de bank om in te kruipen te samen met mijn veel te grote konijnenpantoffels terwijl ik op mijn laptopje werk. Ik heb een oude zwarte bank die op geen enkele manier in ons huis past en mijn werkruimte is toch nog steeds gewoon de huiskamer, maar mijn perfecte imperfecte leven is precies wat ik fijn vind om in te werken. Tenminste voorlopig nog wel.

Liefde is alles wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn, de kleine en de grote dingen die je tegenkomt in je leven die je samen kan delen. Er zijn zoveel manieren om te zien wat liefde nou voor jullie betekent. Zelfs als jullie niet zoveel dingen gemeen hebben kunnen jullie genieten van de kleine dingetjes van elkaar, en die zorgen ervoor dat je het gevoel wilt behouden en voor altijd lief wilt hebben in de vorm van een verbintenis met elkaar.

Mijn doel is om deze gevoelens vast te leggen net zoals jullie karakters en persoonlijke eigenschappen in een relaxte en warme sfeer. Mijn benadering, in onder andere bruiloften, is om de spontane momenten te fotograferen vanuit een enigszins artistiek oogpunt en beelden te verzamelen die samen een verhaal vertellen met oprechte tastbare herinneringen van gelukzalige momenten en  gevoelens tijdens de dag en natuurlijk voor elkaar.